e-obrazovanje Policijske akademije

OBAVIJEST ZA KORISNIKE

*Stručni skup "Suradnja za sigurnu budućnost" 

https://e-obrazovanje-bbb.fkz.hr/playback/presentation/2.0/playback.html?meetingId=c3f7b988d836f397dc35f33f4b37bef18ebd3a19-1710317836024


*Basic  English for Police Officers  (level A1/A2).

Od 8. lipnja 2022. na e-obrazovanju dostupan Vam je online tečaj engleskog jezika - Basic  English for Police Officers  (level A1/A2).

Cilj tečaja je usvajanje i osvježavanje znanja engleskog jezika u kontekstu jezika policijske struke na osnovnoj razini.

Ovaj tečaj dostupan Vam je 180 dana od dana samostalnog upisa na sljedećem linku:

https://e-obrazovanje.fkz.hr/course/view.php?id=843

Ukoliko nemate lozinku za pristup e-obrazovanju službenim mailom istu možete zatražiti na: sbalent@mup.hr .


Sustav e-obrazovanja suvremen je model edukacije koji prati promjene u visokotehnološkom svijetu i odgovara na zahtjeve novih generacija predavača/studenata/polaznika. Namijenjen je upravljanju obrazovnim sadržajem i najkorišteniji je takav alat za učenje online u svijetu, omogućujući i interaktivnu nastavu, virtualno organiziranje kolegija, online testiranje, uz pristup mnogim drugim modernim sadržajima obrazovanjaNa Policijskoj akademiji sustav e-obrazovanja usmjeren je razvoju i unaprjeđenju policijskog obrazovanja  i jedna je od mjera koju provodi Ministarstvo unutarnjih poslova, odnosno Policijska akademija.